Makelaardij Bosch Raalte B.V.

De Plas 6
8102 CS Raalte
Tel: 0572-302203
info@boschmakelaardij.nl
Wevershof 1, 8141 Heino Koopsom € 150.150,- v.o.n.
Wevershof 1 in Heino 8141

Omschrijving

Wevershof is landelijk wonen in het bos, met het dorpscentrum nét om de hoek. Wonen tussen het groen met rust en ruimte om u heen. In een unieke woonbuurt met verschillende sferen.

Wevershof zal het nieuwe beeldbepalende gezicht worden van de entree van Heino. Gelegen tussen de Raalterstraat en de Weversweg bevindt zich een groene scheg, omringd door het bestaande bos en de nieuw aangeplante dorpsboomgaard. In deze scheg zullen acht tot tien kavels met, óf zonder woning worden uitgegeven. De ruimtelijke structuur van deze kavels onderscheidt drie deelgebieden.

Per kavel heeft u de keuze voor een kant-en-klare, maar wel aan te passen, woning, maar heeft u ook, binnen de ruimtelijke kaders, alle ruimte om uw eigen droomwoning te ontwikkelen en realiseren in samenwerking met een door uzelf te kiezen architect.


Deze kavel is bestemd voor een twee-onder-een-kapwoning of samengevoegd met kavel 2 een vrijstaande woning.

Graag zou Groothuis Wonen uit Harbrinkhoek de getoonde impressie "Brandes" voor u willen realiseren op deze kavel.


Kavel en woning, indicatieve prijs VON € 369.000,--
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 150.150,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan park, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 530 m² Kadastrale gegevens Gemeente Heino Sectie K Perceelnummer 515 Eigendomssituatie Volle eigendom