Makelaardij Bosch Raalte B.V.

De Plas 6
8102 CS Raalte
Tel: 0572-302203
info@boschmakelaardij.nl
Wevershof 2, 8141 Heino Koopsom € 164.000,- v.o.n.
Wevershof 2 in Heino 8141

Omschrijving

Net ten zuiden van het centrum van Heino, gelegen aan de Raalterstraat, zal Wevershof worden gerealiseerd.
Een unieke woningbouwlocatie dat ruimte biedt aan de realisatie van 8 tot 10 woningen op 10 kavels.

Wevershof is landelijk wonen in het bos, met het dorpscentrum nét om de hoek. Wonen tussen het groen met rust en ruimte om u heen. In een unieke woonbuurt met verschillende sferen.

Wevershof zal het nieuwe beeldbepalende gezicht worden van de entree van Heino. Gelegen tussen de Raalterstraat en de Weversweg bevindt zich een groene scheg, omringd door het bestaande bos en de nieuw aangeplante dorpsboomgaard. In deze scheg zullen acht tot tien kavels met, óf zonder woning worden uitgegeven. De ruimtelijke structuur van deze kavels onderscheidt drie deelgebieden.

Per kavel heeft u de keuze voor een kant-en-klare, maar wel aan te passen, woning, maar heeft u ook, binnen de ruimtelijke kaders, alle ruimte om uw eigen droomwoning te ontwikkelen en realiseren in samenwerking met een door uzelf te kiezen architect.

Deze kavel is bestemd voor een twee-onder-een-kapwoning of samengevoegd met kavel 2 een vrijstaande woning.

Graag zou Groothuis Wonen uit Harbrinkhoek de getoonde impressie "Brandes" voor u willen realiseren op deze kavel.


Kavel en woning, indicatieve prijs VON € 383.000,--
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 164.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 636 m²