Aankoop


Uw Droomhuis bestaat en wij vinden deze voor u!

U zoekt een woning welke bij u past, het huis waarbij u het juiste gevoel krijgt wanneer u voor de eerste keer binnenkomt. Echter laten veel potentiele huizenkopers zich vaak te veel leiden door hun gevoel, daarom is het verstandig om een kundige makelaar mee te nemen.


Heldere kijk op uw droomhuis

Wij weten precies welke bouwkundige en juridische aspecten komen kijken bij de aankoop van een woning en dat is precies wat u nodig heeft wanneer u op het punt staat om wellicht de belangrijkste koop van uw leven te doen.
Daarnaast kennen wij Salland als onze broekzak, en weten wij daarom exact wat de juiste prijs is voor uw droomhuis. Tevens hebben wij inzicht in een groot aantal zaken zoals: recente transacties, bestemmingsplannen en de gesteldheid van de bodem.

Bespaar op uw aankoop

De verkoopmakelaar mag u dan vriendelijke behandelen, hij of zij werkt echter voor de verkoper van de woning en niet voor u! Wij hebben echter als doel om uw droomhuis zo goedkoop mogelijk aan te kopen! Een goede aankoopmakelaar verdient zich door zijn jarenlange ervaring en kennis absoluut terug!

Volledige afwikkeling

Bij ons houd het contact overigens niet op bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst van uw woning, wij gaan met u mee naar de notaris en ook na de overdracht zijn wij altijd voor u bereikbaar indien u vragen heeft!