U heeft een taxatierapport nodig?Een koper of verkoper van een woning, de geldverstrekker, verzekeraar, de accountant of belastingdienst zijn zomaar een aantal personen en instanties welke kunnen vragen om een taxatierapport van uw woning. Als gecertificeerd en beedigd Register Makelaar-Taxateur kunnen wij iedere taxatie voor u verzorgen, wij zijn zowel aangesloten bij de NVM, NWWI alsmede bij het VastgoedCert hierdoor worden onze taxatierapport door alle banken en hypotheekverstrekkers geaccepteerd.


Snelle en voordelige levering rapport

Wij leveren doorgaans ons taxatierapport binnen enkele dagen na het geven van de opdracht, wij doen dit niet alleen snel maar ook voordelig! Voor een offerte neemt u contact op via 0572-302203 of info@boschmakelaardij.nl


Zelf rapport inzien

Indien het een NWWI taxatie betreft, wordt het rapport elektronisch klaar gezet in een beveiligde database.U krijgt dan van ons een code toegestuurd waarmee u op www.nwwi.nl uw taxatie kunt inzien. U kunt de code verstrekken aan uw geldverstrekker en/of hypotheek tussenpersoon zodat zij de taxatie ook in kunnen zien.