VerkoopHet verkopen van uw eigen woning is zowel emotioneel als financieel één van de meest ingrijpende stappen in uw leven, hier helpen wij u graag bij! Hoe wij dit doen leggen wij u graag uit bij u thuis gedurende een kennismakend gesprek en een waardebepaling, welke natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis zijn!

Uw woning perfect gepresenteerd

Als u uw woning via ons kantoor te koop aanbied zullen wij ons maximaal voor u inzetten, bij ons houd het niet op met het plaatsen van uw woning op Funda! Zo omvat ons pakket onder meer:
  • Het ontwerpen van een prachtige brochure voor uw woning.
  • Het maken van een videopresentatie, deze zorgt ervoor dat potentiele kopers langer naar uw woning kijken zowel op funda.nl als onze eigen site
  • Indien nodig laten wij een bouwtechnorapport opstellen om uw woning nog sneller te verkopen.
  • Bij ons geen bouwtekeningen maar sfeervolle plattegronden, die potentiele kopers met hun eigen meubelen kunnen inrichten.
  • Het maken van een uitgebreide fotoreportage, voor foto’s van uw woning nemen wij de tijd! Heldere, duidelijke en vooral heel veel foto’s!
  • Plaatsing van uw woning in de etalage van ons pand aan de Plas in het centrum van Raalte
  • Niet enkel online wordt uw woning aangeprezen, tevens plaatsen wij uw woning gratis in 2 regionale dagbladen en plaatsen wij een bord in uw tuin.
  • Plaatsing op www.funda.nl , www.boschmakelaardij.nl en onze mobiele website m.boschmakelaardij.nl welke door middel van qr codes direct toegankelijk is vanaf het bord in uw tuin of onze etalage aan de plas!
  • Tevens wordt er minstens 2 maal per jaar een openhuizen route georganiseerd en bestaat er de mogelijkheid voor een exclusief georganiseerd open huis.

Klantenbestand

Naast de bovenstaande methodes bieden wij uw woning tevens aan aan ons grote klantenbestand. U zult niet de eerste zijn die zijn woning verkoopt aan een huizenzoeker die bij ons in geschreven staat.

Volledige afwikkeling

Bij ons houd het contact overigens niet op bij het ondertekenen van het verkoopcontract, wij gaan met u mee naar de notaris en ook na de overdracht zijn wij altijd voor u bereikbaar indien u vragen heeft!

Ruime openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur, bezichtigingen doen wij ook gerust buiten deze tijden om! Telefonisch zijn wij ook ’s avonds tot 21:00 uur en zaterdags van 9:00 tot 12:00 uur bereikbaar.